Nu aveti produse in cos

  • Home »
  • Termeni si conditii
 

Termeni si conditiiTermeni si conditii

Site-ul www.traiescsanatos.ro, numit in continuare Traiesc Sanatos, este proprietatea SC Think Design International SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 5, Registrul Comertului J40/15347/2004, CUI RO16792870


Utilizarea site-ului www.traiescsanatos.ro, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea de catre client a acestor termeni si conditii si a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicare scrisa la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Se impune acordul si acceptarea de catre client ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site.


Traiesc Sanatos garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Think Design International SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Produsele comercializate prin intermediul Traiesc Sanatos sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si chitanta, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Traiesc Sanatos isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a unui furnizor de produs.


Traiesc Sanatos isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Ne rezervam dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau cu clientii care au comenzi livrate refuzate, din motive neintemeiate.


Preturile prezentate includ TVA (9% si resectiv, 20%) si nu includ costurile de livrare. Pretul stabilit telefonic de reprezentantul Traiesc Sanatos in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, va fi acelasi cu pretul de achizitie tiparit pe factura si pe chitanta.


Livrarea produselor comandate se va face prin curier in toate orasele din Romania , de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala, intre orele 10.00-18.00. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicata de client.


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Traiesc Sanatos conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua la momentul livrarii produselor (ramburs).


Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Traiesc Sanatos isi rezerva dreptul sa confirme comenzile, inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic, de catre un reprentant Traiesc Sanatos.


Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 100 lei (inclusiv TVA) pentru orasul Bucuresti, iar pentru cele sub aceasta valoare, se va percepe o taxa de livrare de 8 lei.


Pentru comenzile cu livrare in zona metropolitana a Bucurestiului (Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu) transportul va fi gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 200 lei (TVA inclus), iar pentru cele sub aceasta valoare se va aplica o taxa de livrare de 11 lei.


Pentru comenzile cu livrare in tara (in afara orasului Bucuresti si a zonei metropolitane Bucuresti) transportul va fi gratuit pentru comenzile ce depasesc 250 lei (TVA inclus), iar pentru cele sub aceasta valoare se va aplica o taxa de transport de 15 lei.


Toate taxele de transport sunt percepute conform ariei de acoperire definite de curier si contin TVA.


Traiesc Sanatos comercializeaza produse BIO alimentare. Conform legislatiei in vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.


Produsele cumparate de pe site-ul Traiesc Sanatos pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client. Dupa efectuarea receptiei la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate. In plus, din motive de siguranta alimentara si igiena Traiesc Sanatos nu accepta returnarea produselor alimentare.


Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Traiesc Sanatos fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Traiesc Sanatos de la acest client.


Traiesc Sanatos nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).


Continutul Traiesc Sanatos (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor si furnizorilor. Din acest motiv, Traiesc Sanatos nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul Traiesc Sanatos.


Traiesc Sanatos nu pune in vanzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat. De asemenea gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.Traiesc Sanatos stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


Utilizatorii care acceseaza site-ul Traiesc Sanatos pot face comentarii in sectiunea „Articole Traiesc Sanatos”, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC Think Design International SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand email-uri in masa sau orice alta forma de spam.


SC Think Design International SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.Site-ul
Traiesc Sanatos este gazduit de serverele unei terte firme. Traiesc Sanatos nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Traiesc Sanatos nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Traiesc Sanatos. Traiesc Sanatos nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Traiesc Sanatos. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Traiesc Sanatos este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.


Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. Abonatii newsletter-ului Traiesc Sanatos pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Traiesc Sanatos mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC Think Design International SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.


SC Think Design International SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca exista orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


SC Think Design International SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Think Design International SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC Think Design International SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa feedback@traiescsanatos.ro.


SC Think Design International SRL se obliga sa nu difuzeze datele personale catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


Datorita modului prin care, datele cu caracter personal stocate de sistemul Traiesc Sanatos sunt transmise pe cale electronica, SC Think Design International SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC Think Design International SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.


Informatiile furnizate catre SC Think Design International SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Traiesc Sanatos, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC Think Design International SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.SC Think Design International SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adresa feedback@traiescsanatos.ro. Traiesc Sanatos foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


SC Think Design International SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC Think Design International SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Traiesc Sanatos in scopul precizat in prezentul document.Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe
Traiesc Sanatos si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Traiesc Sanatos, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Think Design International SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC Think Design International SRL de la acest client.
Transport gratuit - Bucuresti pentru comenzi mai mari de 100lei - Provincie pentru comenzi mai mari de 200lei