Nu aveti produse in cos

Retete CulinareRetete Culinare

Supa de legume si mei

Supa de legume si mei
Ingrediente:
1 ceapa mare; 2 morcovi; 1 patrunjel radacina; 1 ardei; 1 cana de mei; frunze de patrunjel; sare, piper, nucsoara.
 
Mod de preparare:
Se curata legumele si se toaca marunt.
Se calesc intr-o lingura de ulei ceapa, morcovii, ardeiul si patrunjelul radacina. Se adauga boabele de mei, spalate in prealabil. Se mai calesc 3 minute. Se adauga apa si se lasa la fiert aproximativ 30 de minute.
detalii
 

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Ciorba de fasole boabe cu afumatura
Ingrediente:
400g - 500g fasole boabe,
1 ciolan afumat sau 500 g ceafă afumată,
1 ceapă mare,
2 linguri suc de roşii (fără zahăr),
sare, boia, cimbru, mărar, foaie de dafin (opţional), 2-3 frunze de ţelină (opţional)
 
Mod de preparare:
Alegeţi fasolea şi o lăsaţi în apă r [...]
detalii
 

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci
Ingrediente:
400 g ciuperci (champignon sau amestec mixt), 1 litru de apă, 1,5 lingură premix pâine „Slăbeşti Mâncând”, 200 ml smântână slabă, Sare, piper, Pătrunjel verde
Mod de preparare:
Spălaţi ciupercile şi le puneţi la fiert în apă rece aproximativ 30-40 minute. După ce au fiert puneţi deoparte câteva bucăţi, restul le pasaţi cu zeama în care au fiert.
detalii
 

Supa de ceapa

Supa de ceapa
Ingrediente:
1 kg ceapă, curăţată şi tăiată felii,
1 mână cimbru proaspăt,
6 căţei de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi felii subţiri,
1 foaie de dafin,
ulei de măsline,
1 cubuleţ de unt,
1 - 1,5 litri supă (vită, pui sau legume),
100 g şvaiţer (sau alt caşcaval care se topeşte uşor),
detalii
 



Transport gratuit - Bucuresti pentru comenzi mai mari de 100lei - Provincie pentru comenzi mai mari de 200lei