Nu aveti produse in cos

Beneficiile uleiului de canepaBeneficiile uleiului de canepa

Beneficiile uleiului de canepa

Beneficiile uleiului de canepa

 

Medicamentul natural pentru diverse probleme de sanatate

 

  • Probleme cardiovasculare – Uleiul de cânepă joacă un rol important în menţinerea sănătăţii cardiovasculare. Faptul că uleiurile omega 3 reduc trigliceridele şi niveul de colesterol a fost demonstrat în numeroase studii. Acizii graşi omega 3 sunt de asemenea eficienţi în micşorarea tensiunii arteriale şi în diminuarea nivelului de fibriogen, un marker-cheie în ateroscleroză.

 

  • Echilibrul pielii - Uleiul de cânepă furnizează acizii graşi necesari în menţinerea sănătăţii şi a flexibilităţii membranelor celulare, având totodată proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriale. Numeroase studii clinice arată că acizii graşi esenţiali pot da rezultate bune în tratarea multor afecţiuni alergice cronice şi inflamatorii, de tipul eczeme şi psoriasis.

 

  • Sistemul nervos - Acizii graşi esenţiali sunt necesari pentru o structură sănătoasă a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielină (care izolează celulele nervoase). La copii, omega 3 şi omega 6 sunt extrem de importanţi pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului şi a funcţiilor cognitive. În plus, constituie un tratament adjuvant în cazul ADHD (hiperactivitate) sau altor probleme comportamentale.

 

  • Echilibrul hormonal - Cânepa e singura sămânţă comestibilă care conţine acid gamma-linolenic benefic în tratarea simptomelor premenstruale şi ale menopauzei. Datorită profilului acizilor graşi din cânepă, ea este sursa cea mai adecvată de AGL pentru consumul pe termen lung. În plus, clorofila conţinută este bogată în magneziu şi extrem de folositoare organismului.

 

  • Antiinflamator / antiartritic - Acizii graşi omega 3 ajută la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substanţe antiinflamatoare care funcţionează asemenea hormonilor. Uleiul de seminţe de cânepă oferă acizii graşi vitali în tratarea pe termen lung a afecţiunilor artritice (de ex. artrita reumatoidă).

 

  • Sistemul imunitar – Acizii graşi esenţiali îmbunătăţesc funcţionarea sistemului imunitar, ajută la reglarea bacteriilor intestinale şi cresc energia celulară necesară la eliminarea toxinelor.

 

ulei de canepa http://www.traiescsanatos.ro/ulei-de-canepa-presat-la-rece-bio-250-ml-p448

 

Articol urmator:

Semintele de chia - un super-aliment!

Articol anterior:

Semintele de canepa - miracolul din farfurie

Spune-ti parerea!


  • Email-ul tau nu va fi publicatTransport gratuit - Bucuresti pentru comenzi mai mari de 100lei - Provincie pentru comenzi mai mari de 200lei